GLAZEN VOOR COMPUTERBRIL

Een computerbril, ook wel bureaubril genoemd, is speciaal bestemd voor brildragers vanaf zo’n 40 jaar die veelvuldig kijken op de korte en middellange afstand. Door een ergonomisch evenwicht in diepte- en vertezicht hoeft u minder hoofdbewegingen te maken om alles haarscherp te zien.

Graag geef ik u een persoonlijk advies voor het vinden van de beste bril met computerglazen die bij u past. Wees welkom voor een vrijblijvende oogmeting in de winkel in Zwolle centrum.

Wanneer heb je een computerbril nodig?

Na een dag turen op een beeldscherm spelen ze vaak op: klachten als een stijve nek, pijnlijke schouders en vermoeide ogen. Helemaal als uw bril niet optimaal meewerkt en u uzelf in bochten moet wringen om het scherm scherp te zien. Herkent u deze klachten? Een bril met computerglazen biedt u dan uitkomst.

Indoor brillenglazen

Onze computerglazen, ook wel indoor brillenglazen genoemd, zijn speciaal bestemd voor brildragers vanaf zo’n 40 jaar die veelvuldig kijken naar beeldschermen op de korte en middellange afstand. Door een ergonomisch evenwicht in diepte- en vertezicht hoeft u minder hoofdbewegingen te maken om alles haarscherp te zien. Ze zijn een perfecte aanvulling op een multifocale bril en ideaal bij beeldschermen, op kantoor, bij speciale beroepen, maar bijvoorbeeld ook bij het lezen in bed, hobby’s als bridge, het maken van muziek of bij het klussen.

Een glas voor elke afstand

Het indoorglas van onze glasleverancier is een maatwerk indoor brillenglas voor achter een computer of precisietaken, met optimaal diepte en breedte zicht op nabij- en tussenafstand. Er zijn drie ontwerp-varianten, elk afgestemd op een specifieke kijkafstand.

  • CLOSE biedt het breedste gezichtsveld nabij met dieptezicht tot circa 1 meter.
  • SCREEN biedt een scherp diepte en breedte zicht van nabij tot circa 2 meter.
  • SPACE biedt voldoende zicht op het beeldscherm met vertezicht tot circa 6 meter.

Wees welkom voor een vrijblijvend advies voor een computerbril met Indoor glas bij TIJS Oogmode in het centrum van Zwolle.