ENKELVOUDIGE BRILLENGLAZEN

Heeft u moeite met het lezen van boeken of tijdschriften? Of juist met de ondertiteling op de televisie of de verkeersborden op de weg? Dan biedt een bril met enkelvoudige glazen mogelijk uitkomst. Een enkelvoudige bril heeft één sterkte en worden gebruikt om veraf of juist dichtbij weer scherp te zien.

Graag geef ik u een persoonlijk advies voor het vinden van de beste enkelvoudige bril die bij u past. Wees welkom voor een vrijblijvende oogmeting in de winkel in Zwolle centrum.

Dunne bril met enkelvoudige glazen

Moderne technieken maken het mogelijk om enkelvoudige brillenglazen dunner en lichter uit te voeren, waardoor ze prettiger dragen en er nauwelijks sprake is van oogvergroting of verkleining. Via geavanceerde processen is onze glasfabrikant namelijk in staat uw brilvoorschift gedetailleerder over het totale glasoppervlak te verwerken, waardoor u haarscherp ziet tot aan de rand van het glas.

Onze glasleverancier staat bekend om hun wereldwijde, grondige research en innovatieve producten. Resulterend in brillenglazen van topkwaliteit op basis van geavanceerde glasontwerpen en ongeëvenaarde coatings.

Enkelvoudige brillenglazen met een extra boost-zone

Een voorbeeld van deze innovatie zijn SYNC III glazen. Deze enkelvoudige glazen combineren een optimale glassterkte voor veraf zien met een ‘boostzone’ in het onderste gedeelte van het glas. Op deze subtiele plek is de sterkte van het glas optimaal afgestemd op het kijken op smartphones, computers en tablets. De extra ondersteuning helpt om uw ogen zonder moeite scherp te stellen op verschillende afstanden. Van dichtbij tot veraf, en van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat.

Wees welkom voor een vrijblijvend advies voor een bril met enkelvoudige glazen bij TIJS Oogmode in het centrum van Zwolle.