MULTIFOCALE BRILLENGLAZEN

Heeft u steeds meer moeite om kleine letters te lezen?  Een multifocale bril is voor veel mensen de ideale oplossing om op alle afstanden weer scherp te kunnen zien, zonder telkens van bril te hoeven wisselen.

Graag geef ik u een persoonlijk advies voor het vinden van de beste multifocale bril die bij u past. Wees welkom voor een vrijblijvende oogmeting en advies in de brillenwinkel in Zwolle centrum.

Soorten multifocale brillenglazen

De afgelopen jaren is er veel onderzoek gedaan naar het verder perfectioneren van multifocale brillenglazen. Hierdoor bieden ze bredere gezichtsvelden en een naadloze overgang tussen dichtbij, middellange afstand en veraf kijken. Onze multifocale glazen bieden een optimaal zicht. Ze zijn op maat gemaakt voor uw persoonlijke levensstijl en de visuele correcties die u nodig heeft, wat een unieke kijkervaring oplevert.

brillen met multifocale glazen

Innovatieve slijptechniek

Onze glasleverancier maakt gebruik van een zogenaamde FreeForm Design Technology; de meest geavanceerde technologie voor multifocaal glas. Bij deze technologie wordt het glas aan beide zijden bewerkt, waarbij de leesadditie wordt verdeeld in horizontale en verticale componenten, beiden optimaal gepositioneerd ten opzichte van het oog. Dit zorgt voor een uitzonderlijk breed gezichtsveld en bovendien wordt er afgerekend met storende vertekeningen.

Wees welkom voor een vrijblijvend advies voor een multifocale bril bij TIJS Oogmode in het centrum van Zwolle.