18 maart 2020, 23 maart 2020 & 16 mei 2020

CORONA UPDATE

'Love Is A Verb' by @gudografie

WOENSDAG 18 MAART:

Damn you Corona! Je zorgt voor een hoop onrust en onzekerheid. Ook bij mij als jonge ondernemer. Maar je zorgt ook voor een gevoel die ik niet eerder heb ervaren.

Een gevoel dat er, door alle maatregelen die door een ieder getroffen dient te worden, een eenheid ontstaat in onze samenleving. Deze saamhorigheid zal werken als een medicijn tegen de wanorde die jij veroorzaakt.

Onze samenleving als eenheid, wie had dat durven denken de afgelopen jaren..

Anyway, zolang het is toegelaten en zonder tegenbericht zal ik jullie blijven verwelkomen voor een toffe nieuwe bril en/of zonnebril. Ook voor de nodige service en metingen zie ik je graag in de winkel.

Uiteraard zal ik hier alle benodigde maatregelen m.b.t. hygiëne nemen om enig risico te vermijden. Is er iets met je huidige (zonne)bril, maar wil je liever niet het huis uit? Neem dan even telefonisch contact op.

One love!

MAANDAG 23 MAART:

i.v.m. de aangescherpte maatregelen van maandag 23 maart ben ik vanaf heden alleen op afspraak aanwezig. Zo kan ik u nog steeds ontvangen voor een oogmeting, de nodige service en uiteraard ook voor het uitzoeken van een mooie nieuwe (zonne)bril!

Een afspraak kunt u maken door te mailen naar info@tijsoogmode.nl of neem direct contact op door te bellen/appen naar (06)46592924. Wanneer u een afspraak wilt maken buiten de 'reguliere' openingstijden, is dit natuurlijk geen enkel probleem.

MAANDAG 11 MEI:

Met de nodige maatregelen ben ik vanaf heden weer regulier open. Dit betekent dat u van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.30 en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur terecht kunt voor een oogmeting, de nodige service en uiteraard voor het uitkiezen van een mooie nieuwe (zonne)bril!

Mocht u het prettig vinden om op afspraak langs te komen, kan dit natuurlijk ook. Een afspraak kunt u maken door te mailen naar info@tijsoogmode.nl of neem direct contact op door te bellen/appen naar (06)46592924. Wanneer u een afspraak wilt maken buiten de 'reguliere' openingstijden, is dit geen enkel probleem.