ZONNEBRIL OP STERKTE?
TIJS HEEFT 'M!

Jawel, het is weer lente en dat betekent terrasjes, drankjes en genieten van fijn weer. Dit keer niet met knijpende ogen door de felle zon, maar met een nieuwe toffe zonnebril op sterkte van TIJS Oogmode uit Zwolle.

Zonnebril op sterkte

PERSONALISEER JE ZONNEBRIL OP STERKTE

Het kopen van de juiste zonnebril kan best een uitdaging zijn, zo moet je zonnebril uiteraard goed bij je staan en natuurlijk ook passen bij de trends van dit jaar. Wij maken graag een gepersonaliseerde zonnebril op sterkte voor je. Denk hierbij in mogelijkheden, want bij zonneglazen op sterkte kunnen wij allerlei verschillende kleuren en ontwerpen bestellen. Wellicht heb je voorkeur voor een mooi verloop, waarbij het glas boven donker is en geleidelijk licht naar beneden verloopt. Of polariserende zonneglazen, omdat je graag op mooie dagen het water op gaat.

 

ZONNEBRIL TRENDS DIE JE NIET KUNT MISSEN

Dit jaar staat het seizoen weer in het teken van hippe zonnebrillen. Hoe tof is het dat deze ook op sterkte verkrijgbaar zijn. Gewoon in Zwolle, bij TIJS Oogmode. Wij hebben onze trends in het kort voor je op een rijtje gezet.

 

Randolph

DE PILOTEN ZONNEBRIL VOOR HEREN

Er zijn verschillende stijlen heren zonnebrillen te koop. Zo vind je de klassieke pilotenbril terug in de collectie van Randolph. Deze brillen zijn voorzien van speciale veren, die vroeger ontworpen zijn voor Amerikaanse straaljagerpiloten. Ze zien er niet alleen strak uit, maar zijn ook nog eens uitermate geschikt zijn voor het dragen onder een helm.

 

DE RETRO ZONNEBRIL VOOR HEREN EN DAMES

De zonnebrillen van Garrett Leight zijn ook weer goed vertegenwoordigd in het assortiment. Hun kenmerkende retro stijl zien we duidelijk terug in bestsellers als de Wilson; een mooie ronde zonnebril voor dames en heren.

 

FOLC 2022 - MOEBI CARAMEL COMBO
FOLC 2022 - IVY HARVEST (2)

 

VAN TRANSPARANT TOT OVERSIZED ZONNEBRIL

Een lekkere oversized zonnebril mag gewoon hoor, hoe groter hoe beter! Ook in 2022 zijn het namelijk de grote dames zonnebrillen die het modebeeld zullen bepalen. Of het nu gemaakt is van verfijnd metaal of juist van grof kunststof, het mag en kan allemaal! Ook zien we veel transparante zonnebrillen, zoals hier van FOLC Eyewear in een ‘hazulnut’ kleur. We hebben weer mooie nieuwe exclusieve zonnebril merken, waarbij de designers unieke zonnebrillen op sterkte ontwerpen en zo voor veel afwisseling zorgen in de totale collectie voor dames en heren.

 

ZONNENRIL OP STERKTE KOPEN? KOM LANGS BIJ TIJS OOGMODE!

Wil jij een nieuwe toffe heren zonnebril, een mooie dames zonnebril of wil je eens kijken wat er allemaal mogelijk is voor een zonnebril op sterkte? Wij hebben veel nieuwe zonnebrillen binnen gekregen de laatste weken en de voorraad wordt constant aangevuld. Dus wil je een stijlvolle zonnebril op sterkte kopen? Kom dan snel bij ons langs in de brillenwinkel in de Sassenstraat te Zwolle en laat je inspireren.