CUTLER AND GROSS

Pure lef en kwaliteit uit Londen

CGOP 1394 A7 5719150b

CUTLER AND GROSS: HET MERK

Cutler and Gross werd opgericht door Graham Cutler en Tony Gross, twee visionairen met een passie voor kwaliteitsbrillen. Hun reis begon in het hart van Londen, waar ze in 1969 hun eerste boetiek openden.

De monturen van Cutler and Gross onderscheiden zich door hun gedurfde en unieke ontwerpen. Het merk heeft een reputatie opgebouwd voor het creëren van monturen die opvallen en een fashion statement maken. Van klassieke aviator-zonnebrillen tot opvallende oversized monturen, Cutler and Gross biedt een diverse selectie die aanspreekt bij een breed scala aan stijlvoorkeuren.

HOGE KWALITEIT EN EXCLUSIVITEIT

Om de hoogste kwaliteit te garanderen, maakt Cutler and Gross gebruik van premium materialen. Acetaat, metalen en mineraalglaslenzen behoren tot de keuzeopties, wat resulteert in brillen die niet alleen stijlvol zijn maar ook lang meegaan. Dit aandacht voor detail en materiaalselectie onderscheidt het merk van de massa.

Cutler and Gross houdt vast aan een beperkte productie voor elke collectie, waardoor exclusiviteit wordt gewaarborgd. Dit betekent dat klanten zelden iemand anders met dezelfde bril zullen zien.

CGOP 9298 06 4921145b

CUTLER AND GROSS BRIL KOPEN BIJ TIJS

Wilt u een CUTLER AND GROSS bril kopen? In de collectie vindt u CUTLER AND GROSS dames brillen en CUTLER AND GROSS heren brillen. Ook voor een CUTLER AND GROSS zonnebril bent u aan het juiste adres. Wees welkom voor een vrijblijvend advies bij Tijs in de winkel in Zwolle centrum.