OOGMETING ZWOLLE

anamnese, vooronderzoek & refractie

Beste oogmeting apparaat in Zwolle

GOED GESPREK VOOR OOGMETING

Problemen zijn er om opgelost te worden, maar vaak kunnen problemen ook voorkomen worden. Iedereen heeft zo zijn of haar eigen geschiedenis met betrekking tot de ogen. Daarom is een juiste anamnese zo belangrijk. Hierbij zijn uw klachten het uitgangspunt. Vervolgens moet een vooronderzoek een beeld geven of de klachten ook te verhelpen zijn met een (nieuwe) correctie voor de ogen. Hier zijn alle tools aanwezig voor het juiste vooronderzoek.

 

Soms zijn klachten heel duidelijk, bijvoorbeeld wanneer u het gevoel hebt niet scherp te zien wanneer u deelneemt aan het verkeer. Soms zijn klachten ook moeilijk te verklaren. Denk hierbij aan vermoeide ogen of bijvoorbeeld hoofdpijnklachten. Veel van dit soort klachten kunnen verholpen worden door een juiste correctie toe te passen. Een juiste oogmeting is hierbij essentieel.

Meten 1

Wilt u een vrijblijvend advies op basis van een goede anamnese, een juist vooronderzoek en een oogmeting met de nieuwste technologie en apparatuur? Bel dan gerust voor een afspraak of laat hier uw gegevens achter:

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.