TALLA EYEWEAR

Italiaanse krachtpatsers

Talla Eyewear bril detail

MANNELIJKE BRILLEN

In het jaar 2000 opent Gianluca Gualandi een conceptstore in bijzondere brillen en accessoires. Er gaat een wereld voor hem open. Rond het midden van dat decennium verhuisd hij voor de liefde naar Parijs en hier werkt hij mee aan de creatie en ontwikkeling van het merk Caroline Abram. Een collectie brillen die volledig aan vrouwen is gewijd. In 2016 presenteert hij zijn project TALLA EYEWEAR, volledig gewijd aan heren brillen.

TALLA EYEWEAR BRILLEN COLLECTIE

TALLA EYEWEAR staat bekend om de mooie combinaties tussen metaal en acetaat. Veel matte kleuren en grove bewerkingen. Daar waar zijn liefde Caroline Abram op en top vrouwelijke brillen ontwerpt, weet Gianluca juist de stoere mannelijke kant te benaderen. Dankzij zijn moeder, naaister in haute couture, leerde hij het gevoel van precisie en de aandacht voor detail.

Talla Eyewear zonnebril detail

TALLA EYEWEAR BRIL KOPEN BIJ TIJS

Wilt u een TALLA EYEWEAR bril kopen? In de collectie vindt u diverse heren brillen van TALLA EYEWEAR. Ook voor een TALLA EYEWEAR zonnebril bent u aan het juiste adres. Wees welkom voor een vrijblijvend advies bij Tijs in de winkel in Zwolle centrum.